Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

In Hillywood gebeurt altijd wel wat!

Niet alleen is het Media Park het grootste in zijn soort in Europa, het is ook een plek met een bijzonder rijke historie. De Walk of Fame, de studio's, de wereld van de televisie, onze enthousiaste gids vertelt je er alles over! Bovendien mag je even rondsnuffelen in het Hillywood depot waar niks is wat het op televisie lijkt….

Neem in het depot bijvoorbeeld plaats als Nick en Simon op de echte Voice of Holland stoelen! Of ben jij de nieuwe Albert Verlinde? Ga maar vast zitten achter de desk van RTL Boulevard want we gaan bijna live. Ook kun je een slinger geven aan het Rad van Life4You. 

Kinderen van 0 tot 4 jaar mogen gratis mee met de Hillywoodtours en voor hen hoeft geen ticket gereserveerd te worden. Zij reizen mee op schoot.
Het Familieticket is een ticket speciaal voor het hele gezin. Je betaalt voor twee volwassenen en twee kinderen tot 12 jaar slechts € 56,- voor een tour. Deze ticketprijs geldt alleen online. Bij aanvang worden de tickets en leeftijden gecontroleerd. 

1. Kies je ticketsoort

 • Selecteer je tickets
  Prijs
  Aantal
  Subtotaal
 • Hillywoodtours
 • HWT Regulier (vanaf 4 jaar) € 16,50
  € 16,50
 • HWT Familieticket (4 personen; prijs per persoon) € 14,00
  € 14,00

  Het Familieticket is bestemd voor 2 volwassenen en 2 kinderen tot 12 jaar. Per bestelling is het mogelijk 1 Familieticket (à 4 personen) te bestellen.

 • Totaalprijs