Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

MEDIACOLLEGE: MANDY WOELKENS

In dit mediacollege neemt Mandy Woelkens, hoofdredacteur Linda Meiden, je mee in wat er speelt in de hoofden van generatiegenoten en Gen-Zers. Met kleurrijke verhalen probeert ze in Linda Meiden maatschappelijke thema’s op een behapbare manier bespreekbaar te maken en weet daarmee het verschil te maken. Mandy Woelkens staat voor inclusiviteit en wil graag mensen inspireren om volledig zichzelf te zijn: zo spreekt ze zich uit over racisme, feminisme, gendergelijkheid, seksualiteit en diversiteit. Als geen ander herkent de hoofdredactrice wat er nodig is in de media om jezelf te kunnen en durven zijn en vertaalt zij dat in haar werk bij Linda Meiden.

Zelf groeide Mandy op met weinig rolmodellen in de media. Met tijdschriften waarin ze zichzelf niet terugzag en tv-programma's waarin voorbeeldfiguren misten. Ze zag dat het anders kon en anders moest. Want hoe kun je jouw talenten ontdekken en volledig jezelf zijn, wanneer je niemand hebt om naar op te kijken?

In dit mediacollege vertelt Mandy hoe jezelf zijn, het hebben van rolmodellen en de juiste mensen podium geven met elkaar te maken hebben. En geeft ze jou een lading TIPS en lef om je echte zelf te durven zijn en TRICKS om het verschil te maken.  

1. Kies je ticketsoort

  • Selecteer je tickets
    Prijs
    Aantal
    Subtotaal
  • Totaalprijs